Valentijnsontbijt in luxe geschenkdoos


Valentijnsontbijt: een romantische start van een speciale dag? Uit jaren lange ervaring weten ze bij Ontbijtservice Aan de Waal dat de liefde nu eenmaal door de maag gaat.

Verras je geliefde met een heerlijk vers romantisch valentijnsontbijt. De valentijnsontbijten kunnen wij bezorgen door heel het land van Amsterdam tot Maastricht en van Middelburg tot Groningen.

Valentijnsontbijt in luxe geschenkdoos

Champagne valentijnsontbijt

Het champagne valentijnsontbijt is een luxe verwenontbijt voor jouw valentijn, voorzien van tal van lekkernijen. Het champagne ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox.

Hoe is het eigenlijk begonnen, dat gebruik om een geliefde een attentie te sturen op 14 februari? En waarom hoort dat eigenlijk anoniem te gebeuren?

Over de oorsprong van Valentijnsdag doen een aantal verschillende verhalen de ronde. In de meeste gevallen wordt de oorsprong gezocht in het oude Rome. 14 februari was de dag van de Godin Juno. Zij was de koningin van alle goden en godinnen en de beschermheilige van vrouwen en het huwelijk.

Op het festival dat een dag na haar feest begon, werden Romeinse jongens en meisjes door middel van een soort loting samengebracht. Dit festival zou de voorloper zijn van het latere Valentijnsfeest.

Online marketing by Kempenweb.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.